Gunde on Garner at Termansens

kr.200,00

På denne første vinyludgivelse fra Termansen Music hylder trioen den legendariske amerikanske jazzpianist, Errol Garner på en måde, der både genopliver hans musikalske ånd og samtidig bringer friske, innovative elementer til bordet.
Gunde On Garner er en musikalsk enhed i det klassiske trioformat med klaver, bas og trommer, der er drevet af en dybfølt kærlighed til Erroll Garners tilgang til musik; det swingende, det legende, det humørfyldte, det overraskende. Repertoiret til albummet består mestendels af sange, som mesteren selv ikke har kendt, men som han kunne tænkes at have kastet sig over, hvis han stadig var i live. De fortolkes kærlighedsfuldt, og udføres i en stil, der bringer mindelser om den legendariske Garner selv, men som også vil meget mere end det.
Henrik Gunde bringer med sit virtuost sprudlende og legefulde spil musikken til live på en måde, der ærer fortiden, men også i høj grad eksisterer i nuet, og peger ind i fremtiden.
Sammenspillet i trioen udføres med det indgående kendskab, de har til hinanden efter 15 år sammen, og der prøves konstant grænser af, udfordres og kommunikeres på et nærmest telepatisk plan.
Det bliver simpelthen svært ikke at komme i godt humør, når man lytter til albummet, så man kan roligt se frem til, at det udkommer digitalt og på vinyl på Termansen music 1/12- 2023.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Gunde on Garner at Termansens”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *