Foreningen Termansens

Hvem er Foreningen Termansens?

Foreningen Termansens er en almennyttig forening, der blev stiftet i 2019.

Foreningens formål er at formidle fremførelse af rytmisk musik på spillestedet Termansens, samt udvide og udvikle kulturelle aktiviteter på Termansens samt i lokalområdet. Foreningens formål er at fremme brede kulturelle og musiske oplevelser for alle aldre og sociale målgrupper. Derved skabes, på et almennyttigt grundlag, nye fællesskaber for mennesker med kulturelle interesser.

Hvad får du som medlem af Foreningen Termansens?

For 100 kr. årligt får du rabat på billetter til udvalgte arrangementer, mulighed for at deltage i foreningsarrangementer samt nyheder fra Termansens, som en af de allerførste i et månedligt nyhedsbrev. Derudover er du med til at støtte Spillestedet og miljøet omkring. Der er også mulighed for at blive en del af Termansens task-force, der hjælper til ’bag kulissen’ samt har madklub hvert kvartal.

Medlemskab:

Vil du være medlem af Foreningen Termansens, og dermed støtte en vigtig aktør i Ribes kulturliv, så send en mail til vores kasserer, Vivian Müggebier, vimu@stofanet.dk, med oplysninger om navn, e-mailadresse, telefonnummer og gerne også adresse. Herefter indbetaler du kontingentet 100 kr. (gælder for kalenderåret) enten

  • til Skjern Bank regnr. 7780 kontonummer 0006233274
    eller
  • fysisk på spillestedet til en koncert. Her kan der betales kontant og samtidig gives de relevante indmeldelsesinformationer.

Bestyrelsen pr. marts 2023:

Formand: Josephine Nielsen-Bergqvist
Næstformand: Martin Schack
Kasserer: Vivian Müggebier
Sekretær: Søren Olsen
Menigt medlem: Peter Hyldahl
Suppleanter: Emil Brinch og Wenzel Falk Mailund Rebsdorf

Her finder du foreningens vedtægter
Adresse: Sønderportsgade 17, 6760
Hjemmeside: 
www.termansens.dk
CVR: 41012544