VINYL VENNER VENDER VINYLER – Værkaften: ‘With The Beatles’ – 60 års jubilæumsdag for udgivelsen af denne LP

Vær med til at fejre en banebrydende LP – der i dag står som et hovedværk i Rock og Pop musikken og i dag er indlejret i kultur og bevidsthed ikke kun for musikken, coveret osv. Men for hele den forandring og optimisme Beatles bragte med sig i disse tidlige Beatlemania tider verden over.
På en værkaften spilles hele LP’en nummer for nummer. Her 11 af slagsen, og vi deler sammen viden og fortællinger om oplevelsen af dette værk, der var stærkt medvirkende til forandringer ikke kun i musikken, men også for mennesker og samfund verden over.
Udover numrene fra pladen vil der også kunne spilles alternative takes, andre numre med relation til With the Beatles – fx de originalversioner Beatles selv fortolkede, de Beatles kopi numre og andre udgivelser der siden 1963 står på skuldrene af Beatles. Her er det jer publikum på Termansen, der bidrager, ligesom I bidrager med historier, spørgsmål og svar, antagelser, gode gamle popblade, memorablia mv. Lad os opleve og glædes sammen om den unikke musik og banebrydende udgivelse. SÅ medbring relevant VINYL eller CD.
𝘛𝘪𝘭𝘮𝘦𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘪𝘭 𝘲𝘶𝘷𝘢𝘯𝘨@𝘴𝘵𝘰𝘧𝘢𝘯𝘦𝘵.𝘥𝘬 𝘴𝘦𝘯𝘦𝘴𝘵 18.𝘯𝘰𝘷𝘦𝘮𝘣𝘦𝘳