TRIO COLLECTIVO FEAT. MAYQUEL GONZALES

Trio Colectivo feat. Mayquel Gonzales
Mayquel Gonzales – trp (Cuba)
Carsten Kær – piano (DK)
Yasser Pino – bas (Cuba)
Martin Andersen – drums (DK)
Under vinterjazz i februar 2023 får vi fint Danmarks besøg fra Cuba. Det cubanske trompetist fænomen Mayquel Gonzales gæster Danmark under vinterjazz og spiller en række koncerter i udsøgt selskab med pianisten Carsten Kær, bassisten Yasser Pino og trommeslageren Martin Andersen.
Trioen, som senest havde besøg af den cubanske saxonist Carlos Miyares, har været heldige at få det cubanske trompet fænomen Mayquel Gonzales til Danmark og sammen spiller de en række koncerter som optakt til indspilningen af deres
første album.
Mayquel Gonzales anses at være en af de nye helt store cubanske trompetister bevæger sig ubesværet i både klassisk musik, afrocubansk musik og jazz. Han har indspillet med turneret og på festivaller verden over med bl.a. Chucho Valdés, Ernan Nussa Lopez, Mezcla og Grupo Afrocuba og kan høres på indspilninger med bl.a. Silvio Rodriguez, Pablo Milanés og Alain Perez.
Repertoiret som de fire musikalske venner præsenterer, blander med elegance, humor og stort instrumentalt overskud, cubanske klassikere og latin jazz kendinge med originale kompositioner af orkestrets medlemmer og med deres fælles kærlighed til latinamerikansk musik og jazz skaber de musik med både intens energi, dybde og og varme.

MANGLER DU EN GAVE?
Her er den perfekte jule eller fødselsdagsgave – også til hende/ ham der ‘har alt’! Giv en koncertoplevelse i Termansens, Ribes lille store spillested. Et gavekort til én eller flere af de mange spændende koncerter og arrangementer i 2023 vil blive værdsat og husket i lang tid. Du bestemmer selv beløbet, som kan bruges både til entré og til køb i baren – og bruger du ikke hele beløbet, kan resten overføres til senere brug.

Kan også bestilles ved henvendelse til Martin Schack, Schackster@mac.com

Gavekort kan også købes i cafeen