THE MONIQUE THOMAS QUARTET

The Monique Thomas Quartet.

En jazzkoncert i anledning af folkemødet, som har tager fat i temaerne “ Frihed, undertrykkelse og håb”.
Hold øje med billetsalg på:  https://www.folkemodeiribe.dk/

Bandbesætning:
Monique Thomas vocal
Martin Schack piano
Torben Bødker Bjørnskov kontrabas
Espen Laub Von Liljenskjold trommer

Monique Thomas er født i Philadelphia, hvor hun under sin opvækst lyttede til jazz, gospel, soul og ”black American music”.

For at dygtiggøre sig studerede hun jazz og klassisk musik ved William Paterson University of New Jersey. Under studierne begyndte hun at optræde i klubber i og omkring New York og ved festivaler så som the Redbank Jazz Festival.

I 1998 flyttede Monique til Frankrig, hvor hun begyndte at undervise i jazzsang på Ciam Ecolé de Musiques i Bordeaux. Sideløbende hermed har hun sin egen solokarriere, som har ført hende til de fleste spillesteder og festivaler i Frankrig og optrædener i mange andre europæiske lande.

Monique er en international profil som mestrer flere genrer indenfor den rytmiske musik. Om det er jazz a’la Billie Holiday og Ella Fitzgerald eller gospel a’la Mahalia Jackson, så leverer Monique Thomas med kvartet på højeste niveau.

Monique Thomas besøgte Danmark første gang i 2017. Nu er hun tilbage i Dk og i denne anledning gir hun koncert på spillestedet Termansens under Folkemødet i Ribe; en jazzkoncert, som har tager fat i temaerne “ Frihed, undertrykkelse og håb. 

 Med sig har Monique en velspillende rytmegruppe med nogle af de stærkeste profiler fra den danske jazzscene!  

Lokation:
Termansens, Sønderportsgade 17, 6760 Ribe –>