PER VERS FEAT. TURKMAN SOULJAH + SPECIAL GUESTS

PER VERS

Hvis ikke han er Danmarks bedste rapper – er han i hvert fald den bedste der er dimiteret fra Ribe Katedralskole!
Og når nu hans 25 års studenterjubilæum blev aflyst pga. Corona, må vi jo invitere ham på anden vis. Derfor kommer han nu til Rio de Janiero og giver os en hel særlig live stream oplevelse på Termansens!

Per Vers er blevet prisbelønnet med bl.a. Modersmål Prisen og Dan Turèll Medaljen for sit arbejde med det danske sprog, og har været vidt omkring har siden han som 25-årig pensionerede sig selv som ubesejret skandinavisk battle-rap-champion.

Hele 8 albums i eget navn og derudover hele 16 fuldlængde udgivelser er det blevet til for den produktive og poetiske hiphopper, men det på live-scenerne han for alvor hører hjemme.

Per har fået et fantastisk samarbejde med TURKMAN SOULJAH, tredobbelt og ubesejret danmarksmester i DJ-mix. En kreativ og kunstnerisk sjæl, der ikke bare scratcher og mixer plader sammen som en drøm, men også spiller fantastisk klaver. Samspillet mellem Turkmans maskiner og Pers motormund skal opleves. Det er intenst, nærværende og inderligt – og fuld af humor og overraskelser. Og når de begiver sig ud i improvisation, hvor Per freestyler over ord fra jer der kigger med er det helt enestående.

Så sid klar på Termansens Facebook-side
den 31. marts kl. 19.30 hvor der er live-stream-rim af første klasse!