ORGANIC3 & KIRA MARTINI

Svedig souljazz er nøgleordet når Organic3 og Kira Martini sætter fra land med enorm energi og spillelyst. Souljazz, jazz, latin og blues er nogle af de stilarter bandet kommer igennem. 

Gæstesolist: Kira Martini, sang
I løbet af de sidste par år er Kira Martini blevet kendt for sin personlige måde at optræde på. Fyldt med masser af energi og kendetegnet ved sin ærlige måde at levere varen på. Kira er både en jazzsanger og sangskriver, og har udgivet 4 albums i alt.
“Det kan ikke siges mere simpelt og sandt end dette: Den danske sanger, Kira Martini, synger hvert sekund, på en måde, der virkelig får dig til at føle noget!”

ORGANIC3:

Niels Ole Sørensen, Hammondorgel
Årets Nordjyske Jazznavn 2009. Modtog P8 Jazz Prisen 2015. Niels Ole, der nok allerede er taget hjemmefra Tversted, for at stille sit skrummel af et hammondorgel op, har den klassiske rolle med at spille bassen på orglet med både hænder og fødder og selvfølgelig også spiller soli på orglet. Niels Ole er omdrejningspunktet i Organic3 og en af landets mest markante hammondorgelspillere.

Uffe Steen, guitar
Guitarist er den fænomenale Uffe Steen, hvis virtuose og personlige spil, den ganske guitarverden (og vi andre) lægger os fladt ned i næsegrus beundring for. Kendt i det ganske land (og udland) og har spillet med alle de største navne både nationalt og internationalt. Modtog Ben Webster Prisen 2015. Og 2017 Årets Blues Live Pris.

Esben Bach, trommer
Esben Bach er én af de sjældne trommeslagere, der “synger” sangene med sit instrument, og gennem hans efterhånden lange samarbejde med Niels Ole Sørensen og Uffe Steen, har de 3 udviklet et fantastisk og swingende sammenspil. 

Dato: Torsdag, 5. november 2020, kl. 20.00
Sted: Termansens, sønderportsgade 17, Ribe, 6760