MADS MATHIAS TRIO

Mads Mathias /Martin Schack/ Janus Templeton

Den danske jazz stjerne Mads Mathias er en singer/songwriter og saxofonist, der har erobret hjertet af musikelskere med sin karismatiske optræden, levende personlighed og lækre stemme.

Inspireret og påvirket af de store jazzvokalister fra fortid og nutid fra Nat King Cole og Frank Sinatra til Harry Connick Jr., og med en dyb respekt for crooner tradition, er Mathias ikke desto mindre et originalt talent med en unik og ubesværet charmerende vokal og en evne til at skrive iørefaldende og mindeværdige, stilfuldt udformede melodier. Og ved denne koncert vil bandet også fortolke tidsløse klassikere fra den amerikanske og danske sangbog.

Herhjemme er Mads Mathias vores førende crooner og har bl.a. optrådt for kronprinseparret, med DR Big Band og modtaget adskillige priser og awards.

Internationalt har karrieren for alvor taget fart i de sidste år hvor Mads bl.a. har turneret i det meste af verden, ikke mindst i England hvor han for nylig åbnede London Jazz Festival sammen med Seal og Angelique Kidjo og har optrådt i det legendariske Royal Albert Hall ved BBC Proms.

På Hammondorgel er det Martin Schack, der med en omfattende karriere spænder fra koncerter og indspilninger med verdensnavne som Tom Harrell og Peter Bernstein til en stor landsdækkende turné herhjemme med Niels Hausgård. Han er desuden en ildsjæl der til daglig har sin gang i Ribe, hvor han da også er er ophavsmand til byens jazzfestival og er indehaver af spillestedet “Termansens”.

Janus Templeton er kendt som en formidabel trommeslager, og har da også spillet  sammen med nærmest alle på den danske jazzscene. Han gør altid musikken levende og former i den grad musikken med sin store musikalitet såvel som gode energi.

Lineup:
Mads Mathias: voc/sax
Martin Schack: hammond organ
Janus Templeton: drums

www.madsmathias.com 
www.schackmusic.com
www.instagram.com/madsmathias
www.facebook.com/mads.mathias
www.twitter.com/mads_mathias
Spotify:
https://spoti.fi/3bzm7bC