KRESTEN OSGOOD PLAYS THE HAMMOND ORGAN FOR YOU

De seneste par år har Kresten Osgood vendt sin opmærksomhed mod det store hammondorgel og er begyndt at funke den up på de danske spillesteder, hvor det går vildt for sig. Der går sågar rygter om, at publikum under koncerterne danser på bordene og smider tøjet. Og det er nok ikke helt ved siden af, for ingen har som Osgood gjort verden usikker og lidt sjovere at færdes i med sit brændende hjerte for musikken og voldsomme appetit på nye ideer. Vi kender ham som en personlig og kompromisløs trommeslager, men nu bliver der altså mulighed for at stifte bekendtskab med en anden side af den toneangivende kunstner, når han sætter sig godt til rette ved sit orgel og sender funky vibrationer ud til folket.

Opbakningen kommer fra to af landets mest groovy musikere guitaristen Fridolin Nordsø, kendt fra bl.a. The William Blakes, mens trommeslager Ludomir Dietl er first call i dansk r&b og soul og har spillet med blandt andre Shaka Loveless, Phlake og Mø.

Kresten Osgood: Hammond A102 Organ
Fridolin Nordsø: Guitar
Ludomir Dietl: DrumsArto Eriksen: Percussion

 

MANGLER DU EN GAVE?
Her er den perfekte jule eller fødselsdagsgave – også til hende/ ham der ‘har alt’! Giv en koncertoplevelse i Termansens, Ribes lille store spillested. Et gavekort til én eller flere af de mange spændende koncerter og arrangementer i 2023 vil blive værdsat og husket i lang tid. Du bestemmer selv beløbet, som kan bruges både til entré og til køb i baren – og bruger du ikke hele beløbet, kan resten overføres til senere brug.

Kan også bestilles ved henvendelse til Martin Schack, Schackster@mac.com

Gavekort kan også købes i cafeen