KONCERT MED MADE IN WOOD SAMT CAMILLE JONES

Først spiller Made in Wood et sæt og derefter joiner Camille Jones bandet.

MADE IN WOOD

Made In Wood er en dansk/svensk duo med to musikere fra den danske musikscenes absolutte top, Bastian Sjelberg på kontrabas og Jonas Berg på klaver. De har spillet i ind- og udland med centrale kunstnere fra alle generationer på såvel jazz-, soul- og popscene, heraf kan navnes f.eks. Benjamin Hav, Bjørn Fjæstad, Sanne Salomonsen, Søs Fenger, Randi Laubek, og mange flere.

Made In Wood skaber et musikalsk felt, hvor der er både tid og plads til fortællingen, til fordybelsen, til de lyttere, der tager med på de meditative og drømmende lydhistorier. Med en (for)kærlighed for enkle virkemidler og det klangfulde, skaber Made in Wood et intenst musikalsk rum.

Made In Wood har en umiskendelig skandinavisk, folkemelodisk melankoli i sig – samtidig med en spændingsfuld jazzet minimalisme, som sætter drømme i gang.

CAMILLE JONES – LIVE 2022

Med numre som ’Nothing Comes from Nothing’ og ’The Creeps’, der blev et stort internationalt hit i et remix af Fedde le Grand, har den danske sangerinde Camille Jones været kendt for at hive folk op af stolene og ud på dansegulvet. Men nu kan du opleve en af landets store sangerinder i anderledes intime rammer.

Camille Jones vil med udgangspunkt i sin første udgivelse i fem år, EP’en ’Inde i en tåre’, folde sin soul-fyldte stemme ud i

et sårbart, nordisk lydbillede af rumklang og fordybelse. Musikken er skabt i tæt samarbejde med duoen Made in Wood, der består af bassist Bastian Sjelberg og Jonas Berg på klaver, som også udgør Jones’ musikalske bagtæppe live. Sammen inviterer de indenfor i et enkelt og forunderligt klart lydunivers, som formidles med en intensitet, der skaber en tæt og naturlig samhørighed mellem kunstner og publikum.

Musikken er blevet til i en tid, hvor Camille Jones mistede to af de mennesker, der stod inderst i hendes liv.

Men selvom sangene går ind, hvor det mærkes, er de først og fremmest små salmer af håb. Der er således god mulighed for en anderledes koncertoplevelse, hvor man træder ind i et lille, klangfyldt rum med stor plads til både  nærhed, sårbarhed og (k)ærlighed.  ’Inde i en tåre’ udkom i november 2020 på Fine Feather.

Line up:
Camille Jones – vokal
Bastian Sjelberg – kontrabas
Jonas Berg – klaver