Gunde On Garner – Releasekoncert!

Der afholdes 2 koncerter : kl 14 og kl 16

Gunde On Garner er klar med deres 4. album, hvor de viderefører den ikoniske amerikanske pianist Erroll Garners musikalske arv i moderne, opdateret version. 

Gunde On Garner: Henrik Gunde (Piano), Nicolas Kock (Bas), Karsten Bagge (Trommer) 

På denne liveindspilning hylder trioen igen den legendariske amerikanske jazzpianist, Errol Garner på en måde, der både genopliver hans musikalske ånd og samtidig bringer friske, innovative elementer til bordet.  

Gunde On Garner er en musikalsk enhed i det klassiske trioformat med klaver, bas og trommer, der er drevet af en dybfølt kærlighed til Erroll Garners tilgang til musik; det swingende, det legende, det humørfyldte, det overraskende. Repertoiret til albummet består mestendels af sange, som mesteren selv ikke har kendt, men som han kunne tænkes at have kastet sig over, hvis han stadig var i live. De fortolkes kærlighedsfuldt, og udføres i en stil, der bringer mindelser om den legendariske Garner selv, men som også vil meget mere end det. 

Trioen spillede koncert hos os tilbage i november 2022, og koncerten blev indspillet live. Koncerten var så vanvittigt fed, at vi sammen med trioen besluttede os for, at den skulle udgives.. Dette er releasekoncerten for netop denne udgivelse!

_________________________________________________________________________________________________________________________

Til billetkøbere af den aflyste koncert: jeres Billetter gælder stadig! Hvis I er forhindret eller ønsker billetten refunderet; skriv da blot navn til Schackster@mac.com. Vi beklager dette, men håber at mange stadig har lyst til at opleve disse enestående koncerter!