Francesca Tandoi Trio

Det bliver et unikt internationalt indslag når den unge Italienske superpianist Francesca Tandoi gør sin debut på den danske jazzscene,  under vinterjazzen 2024. Her vil Francesca Tandoi danne trio med en meget erfaren rytmegruppe, bestående af Morten Ramsbøl (bas) og Kristian Leth(trommer). 

Francesca Tandoi er født og opvokset i Rom og uddannet ved musikkonservatoriet i Amsterdam. På meget kort tid har hun fået jazzfans og anmeldere op af stolene for hendes swingende og melodiske klaverspil.  Stærkt inspireret af pianister som Oscar Peterson, Red Garland, Nat King Cole har hun fået et solidt tag i, og forståelse for, den tradition jazzen bygger på. Hendes touch, swing, teknik og frasering er i en klasse for sig. 

Francesca Tandoi får ved denne lejlighed selskab af en yderset erfaren og kompetent dansk rytmegruppe i form af bassisten Morten Ramsbøl og trommeslageren Kristian Leth. Et makkerpar der de sidste 25 år har rejst verden tyndt og optrådt og indspillet med en lang række af de ypperste jazzartistser der findes. 

Der er lagt op til en jazz-oplevelse i særklasse når Francesca Tandoi gæster Termansens og publikum kan forvente en stærkt charmerende og indlevende performance fra en sammenspillet og stor swingende trio. 

Francesca Tandoi (IT)-piano/sang 

Morten Ramsbøl (DK) – bas 

Kristian Leth (DK)-trommer