COMEDY NIGHT

Comedy på Termansens

Den 10. Maj holder Termansens en Comedynight. Glæd jer til nogen af Danmarks bedste upcoming komikere præsentere deres bedste materiale.

Niels Nielsen
Via sin friske og energiske stil krydret med en unik mimik formår Niels Nielsen altid at skabe godt humør, god stemning og en masse dejlige grin hos sit publikum. I 2021 fik hele Danmark Niels’ talent at se, da han fik 3. pladsen til DM i stand-up.
Emnerne i Niels Nielsens stand up stammer ofte fra små ting fra vores allesammens hverdag, hvilket gør hans underholdning relaterbar og garanterer en sjov oplevelse for såvel unge som gamle.

Louise Brinck
Louise Brinks karakter skinner tydeligt igennem, når hun optræder. Den charmerende komiker joker sig gennem historier fra hendes liv som en ung kvinde, der på en og samme tid forsøger at finde ud af, hvem hun er, hvordan man holder styr på det dersens datingliv, og hvor krævende det egentlig er pludselig at skulle være voksen.

Anders Morgenstierne
Det går ikke stærkt når Anders optræder – til gengæld er han en af Danmarks mest nærværende og skævt tænkende komikere. For nyligt besøgte han Ribe og havde et fantastisk show på Termansens, men bortset fra det er han en etableret del af comedyscenen i både København og Berlin. Og så har han sammen med Victor Lander den populære podcast Drømmeklubben.

Louise Lorentzen
Louise er en nyere komiker – heldigvis kompenserer hun ved at være gammel. Louise bruger sin omfattende livserfaring til at underfundigt belyse livet fra anderledes vinkler med et tykt lag selvironisk charme.