CHRISTINA VON BÜLOW/CLAUS WAIDTLØW – CELEBRATING STAN GETZ

Alt- og sopran-saxofonist Christina von Bülow, der i 1990 var elev hos jazz-stjernen Stan Getz i hans hjem i Californien, hylder sammen med Claus Waidtløw og band den gamle mester til denne koncert på Termansens.

Christina von Bülow og Claus Waidtløw er to af Danmarks mest anerkendte saxofonister. De har kendt hinanden i mere end 30 år, men optræder ikke ofte sammen. Det råder de bod på her, hvor de med et nyt orkester hylder en af deres fælles helte, den amerikanske tenorsaxofonist Stan Getz.

Fra 1958 til 1961 boede Getz i København og her var han med til, at sætte den berømte jazzklub Montmartre på verdenskortet.
Et par år senere indspillede han bossanova albummet ”Getz/Gilberto”. Dette blev en af jazz historiens største udgivelser og hans fortolkning af bossa nova blandet med jazz, blev et evigt “trademark” for Getz’ musikalske udtryk.

Von Bülow og Waidtløw vil fortolke titler fra dette ikoniske album, men koncerten byder også på klassikere fra andre legendariske udgivelser med Getz, f.eks. numre fra albummet Stan Getz meets the Oscar Petersson trio.

Til at bakke sig op har de samlet en all star rytmegruppe.

Line up:

Christina von Bülow – altsaxofon

Claus Waidtløw – tenorsaxofon

Martin Schack- flygel

Kasper Tagel – bas

Janus Templeton – trommer

Hjemmesider: http://christinavonbulow.dk/ &