A TRIBUTE TO SARAH VAUGHAN

Signe Juhl har taget udfordringen op og lovet at synge nogle af de uforglemmelige evergreens Sarah Vaughan var kendt for at fortolke i løbet af sin næsten 50-årige karriere.

Nicolas Kock Kvartet feat. Signe Juhl

“A tribute to Sarah Vaughan”

De tre største sangerinder i jazzens historie er Billie Holiday, Ella Fitzgerald og Sarah Vaughan.
I forbindelse med temaaftener på Tobakken i Esbjerg, har vi været omkring de to førstnævnte, og nu er turen kommet til “Sassy”, som var Sarah Vaughan’s kælenavn.
Hun var i besiddelse af et musikalsk og teknisk talent, der bl.a. gjorde hende i stand til at byde store bebop musikere som Charlie Parker og Dizzy Gillespie op til “dans”.
Sarah Vaughan begyndte at spille klaver som syvårig, og da hun var 18, fik hun som sanger 1.pladsen i et talentshow på det berømte Apollo i Harlem, New York.

Signe Juhl har igen taget udfordringen op, og lovet at synge nogle af de uforglemmelige evergreens, Sarah Vaughan var kendt for at fortolke i løbet af sin næsten 50-årige karriere.

På scenen er også pianist, Henrik Gunde, fra DR Bigbandet, som er født og opvokset i Sneum. På trommer byder vi velkommen til Karsten Bagge, der sammen med kapelmesteren og Gunde udgør den populære trio Gunde on Garner.
Der er, med andre ord, garanti for “hårdt” swing og godt humør.